Παρτιζάν-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/11

Κολοσσός - Παναθηναϊκός 78-81: Τα highlights από τη νίκη στη Ρόδο (vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική της Euroleague (30/11, 21.45).

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Βελιγράδι για να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί του στην Euroleague απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (21:45)! Tο «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει το σερί που του έχει δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης, παίρνοντας την πρώτη φετινή σημαντική εκτός έδρας νίκη στον «μαραθώνιο», ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο και να κεφαλαιοποιήσει το σερί του.

Πριν το Βερολίνο ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί εύκολα στην Πόλη από την Φενέρ και την Καταλονία από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τώρα έχει αγωνιστική ταυτότητα, ρυθμό και ψυχολογία. Όλα αυτά απόρροια των τελευταίων νικών, έχοντας απέναντί του μια ομάδα που έχει δείξει αστάθεια και όχι την σφριγηλή εικόνα της περσινής σεζόν.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει βρει τον καλό της εαυτό κι έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς στο παρκέ. Τελευταίο θύμα, ο Κολοσσός Ρόδου, με το τελικό 81-78 να μην αντικατοπτρίζει την ευκολία της επικράτησης των πρασίνων, που χαλάρωσαν στο φινάλε.

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:45 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/11

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor, στάθηκε στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και στις φιλοδοξίες που έχει για Final Four. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα όταν παίζουμε εναντίον του. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Είναι η ομάδα που έχει τις υψηλότερες δυνατές φιλοδοξίες, έφτιαξαν τέτοιο ρόστερ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον προπονητή, λένε ότι φιλοδοξίες τους είναι να φτάσουν τουλάχιστον στο Final Four.

Ξέρουμε λοιπόν με ποιους παίζουμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχαν μικρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. παιχνίδι αν θέλουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News