Παναθηναϊκός-Μπάσκετ: Το φαβορί για το πρωτάθλημα μετά την ενίσχυση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Το συμπέρασμα και η δύσκολη συνέχεια

Μετά την ενίσχυση του Ολυμπιακού τα δεδομένα για το φαβορί του πρωταθλήματος από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν έχουν διαφοροποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 12 πόντους, τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και το μικρό rotation αποφάσισε πως πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να βγει η χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι αρχικά απέκτησαν τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τονίζοντας παράλληλα και το ελληνικό στοιχείο, το οποίο τους λείπει ιδιαίτερα φέτος.

Από εκεί και πέρα ήρθαν σε συμφωνία και με τον Φίλιπ Πετρούσεφ προσθέτοντας έναν διαφορετικού τύπου ψηλό απ’ αυτούς που ήδη υπάρχουν στο «5». Δηλαδή τους Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ο Πετρούσεφ ωστόσο κατεβαίνει και στο «4», καθώς έχει παιχνίδι με πρόσωπο, όμως δεν είναι ο αθλητικός σέντερ ή ένας rim protector, που είχε θεωρητικά ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Γι’ αυτό το λόγο αλλά και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, ειδικότερα μετά την επιστροφή του Παπαπέτρου, διαθέτει πολύ πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο, οι στοιχηματικές εταιρείες δε διαφοροποίησαν τίποτα σε ότι είχε να κάνει με το φαβορί του τίτλου.

Πιο αναλυτικά ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Stoiximan Basket League στο 1.62, την ώρα που ο Ολυμπιακός παίζει στο 2.20.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News