Παναθηναϊκός: Το «όχι» στη μεταγραφή «3-4»!

Ο Παναθηναϊκός μετά τους τραυματισμούς των Χουάντσο Ερνάνγκομεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου σκέφτηκε να πάρει παίκτη στο «3-4» αλλά τελικά δε θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Παναθηναϊκός-Μπολόνια: H γενναία απόφαση του Αταμάν που άλλαξε το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά έχασε από νωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε πρόβλημα στο γόνατο και έπρεπε να μείνει στα πιτς για αρκετό καιρό.

Στη διάρκεια της σεζόν οι πράσινοι είδαν και τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ να τίθεται νοκ άουτ με κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις και για τους δύο παίκτες όσον αφορά την επιστροφή τους στα παρκέ δεν ήταν ενθαρρυντικές και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός πήγε στη λογική να ψάξει για έναν παίκτη στη θέση «3», ο οποίος όμως να μπορεί ν’ ανέβει και στο «4».

Τελικά μετά το πέρας του χρόνου, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε πως η ομάδα του δε χρειάζεται να προσθέσει κι άλλον παίκτη στο ρόστερ του, τελευταίος ο Κέντρικ Ναν, καθώς οι εκτιμήσεις για την υγεία των τραυματισμένων παικτών έγινε update, το οποίο είχε θετικές εξελίξεις!

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός forward αναμένεται να επιστρέψει προς τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ μέσα στον μήνα που έρχεται, θα βγάλει το προστατευτικό που έχει στο δάχτυλό του και θα προπονείται κανονικά, καθώς τώρα κάνει ατομικό δίχως την επαφή.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου και σιγά-σιγά να βάλει μπρος προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, για να προσφέρει το 100% του στην ομάδα.

Τέλος, στην εξίσωση να βάλουμε ακόμα δύο δεδομένα. Τον ανανεωμένο Μάριους Γκριγκόνις στο «3» φέτος αλλά και το γεγονός ότι ο Αταμάν πολλές φορές παίζει με τρεις guard και κοντό σχήμα, με αποτέλεσμα να γεμίζει κι έτσι τη θέση του small forward.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News