«Με αυτή η μεταγραφή απαντάει ιδανικά ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του podcast του ανέφερε τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού που, για τον ίδιο, θα αποτελούσε την ιδανική απάντηση στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αταμάν πήγε πιο πίσω τη μεταγραφή στο 3

Ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του podcast που διαθέτει τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, η οποία θα αποτελέσει ιδανική απάντηση στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε δύο κινήσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ και έπειτα εκείνη του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Μάλιστα ο Λιθουανός δημοσιογράφος ανέλυσε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την AKTOR, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ήταν η τέλεια απάντηση του Τριφυλλιού στους ερυθρόλευκους που πήραν τον Μήτρου-Λονγκ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Απ’ ότι έχω μάθει, ο νέος χορηγός του Παναθηναϊκού (σ.σ. AKTOR) έχει ήδη εμπλακεί και αυτό επηρέασε σημαντικά της μεταγραφές της offseason, βοηθώντας να χτιστεί το ρόστερ. Ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Δεν είναι ότι μπαίνουν τώρα στο σύλλογο και θα γίνουν μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός πάντα μπορεί να κρατήσει κάποια χρήματα εκ των προτέρων για να χτίσει και να βελτιώσει την ομάδα.

Θα ήταν μια εξαιρετική απάντηση στον Ολυμπιακό να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχει ελληνικό διαβατήριο, αφού ο Ολυμπιακός πήρε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, κάποιον δηλαδή που πρόκειται να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Αν θέλουν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό στην αγορά, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σίγουρα θα ήταν μια αναβάθμιση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News