«Ο Χουάντσο ήταν ξεκάθαρος ότι θα πάει στον ΠΑΟ - Ίσως το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη ο Μήτογλου»

«Ο Χουάντσο ήταν ξεκάθαρος ότι θα πάει στον ΠΑΟ - Ίσως το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη ο Μήτογλου»

Ο Βίκτορ Κλαβέρ μίλησε στο BasketNews για τον Ντίνο Μήτογλου αλλά και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού AKTOR.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό: «Υπήρχαν φήμες ότι θα πήγαινε στη Βαρκελώνη με τον αδερφό του, αλλά έμαθα για τον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν υπογράψει. Ήταν πολύ ξεκάθαρος ότι θα κατέληγε εδώ. Πέρα από την αναμφισβήτητη ποιότητα του ως παίκτης, ο Χουάντσο είναι ένα πολύ χαρισματικό άτομο. Απλά δείτε την ταινία [Hustle] στην οποία πρωταγωνίστησε. Έγινε και ηθοποιός! Κάνει περισσότερα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους και δένονται μαζί του».

Για τον Μήτογλου και το αν είναι το καλύτερο «4» στην Ευρώπη: «Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή φόρμας και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Λοιπόν, τώρα που ο Μίροτιτς παίζει στη θέση του σμολ φόργουορντ, ίσως είναι πιο εύκολο να πούμε ότι ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν παίκτη. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κάποιον ως τον καλύτερο γιατί όλα εξαρτώνται από το πού παίζεις και τη στιγμή που βρίσκεσαι. Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τους παίκτες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News