Το ξέσπασμα του Αταμάν και η επόμενη μέρα για κάποιους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Κολοσσού, αλλά αντιμετώπισε δυσκολίες στο τέλος. Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση κάποιων παικτών.

Σπόντες Αταμάν: "Θα έχουμε μπόλικη δουλειά στην προπόνηση"

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στην Ευρωλίγκα. Για να μπορούμε έτσι να ξεκουράζουμε και παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Μήτογλου για να μην αγωνίζονται συνέχεια για 30 λεπτά. Παίκτες όπως ο Μαντζούκας και ο Καλαϊτζάκης πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς. Να μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο στο παιχνίδι μας για να παίζουμε καλύτερα. Κάποιοι θα πρέπει να προπονηθούν πολύ αύριο».

Ο Αταμάν μίλησε δημοσίως για παίκτες, το έχει ξανακάνει με τους Βιντόζα και Λεσόρ, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Η απόδοση των Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη δεν άρεσε στον Αταμάν για το ροτέισον που προσπαθεί να επιβάλει, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει τη φρεσκάδα των βασικών παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Αταμάν επιδιώκει να «ανεβάζει» στην Ελλάδα παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή σε μεγάλο βαθμό στην Ευρωλίγκα, ιδίως σε αγώνες όπως αυτός με τον Κολοσσό την Κυριακή. Η αντίδρασή του και τα λόγια του στην ΕΡΤ αποτελούν ένα μήνυμα για όσους δεν συνέβαλαν στον αγώνα στη Ρόδο.

Exit mobile version