Παναθηναϊκός: Η… κατάρα συνεχίζεται!
Η… δυσμενής παράδοση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βαρκελώνη συνεχίστηκε!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αν και ξεκίνησε δυναμικά, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και τελικά ηττήθηκε με 82-73 από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η ήττα αυτή έριξε το ρεκόρ των «πρασίνων» στο 13-8 και διέκοψε το εντυπωσιακό σερί των πέντε συνεχόμενων νικών.
Απίστευτο, αλλά αληθινό: αυτή ήταν η 14η συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ένα αρνητικό σερί που ξεκίνησε από τη σεζόν 2022/23. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στη Βαρκελώνη εδώ και σχεδόν 12 χρόνια.
Η τελευταία τους επιτυχία σε αυτή την έδρα σημειώθηκε στις 11 Απριλίου 2013, όταν στο Game 2 των playoff, υπό την καθοδήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη και με πρωταγωνιστές τους Μάικ Μπράμο και Δημήτρη Διαμαντίδη, επικράτησαν με 66-65 σε έναν αγώνα-θρίλερ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ίσως υπάρξει έκπληξη από τον Παναθηναϊκό με τον Αντετοκούνμπο»
- Γιαννακόπουλος για... μεταγραφή: «Πατήστε το κουμπί»
- Πάει για 1+1 μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις του Αταμάν και ο Τάις
- Παναθηναϊκός: Το story του Γιαννακόπουλου για Τάις που είχε προκαλέσει «ρίχτερ»! (vid)
- Είδαν Ναν στις ΗΠΑ - Η αποθέωση μετά την Εφές