Το ξέσπασμα του Αταμάν και η επόμενη μέρα για κάποιους παίκτες

Σπόντες Αταμάν: "Θα έχουμε μπόλικη δουλειά στην προπόνηση"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Κολοσσού, αλλά αντιμετώπισε δυσκολίες στο τέλος. Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση κάποιων παικτών.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στην Ευρωλίγκα. Για να μπορούμε έτσι να ξεκουράζουμε και παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Μήτογλου για να μην αγωνίζονται συνέχεια για 30 λεπτά. Παίκτες όπως ο Μαντζούκας και ο Καλαϊτζάκης πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς. Να μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο στο παιχνίδι μας για να παίζουμε καλύτερα. Κάποιοι θα πρέπει να προπονηθούν πολύ αύριο».

Ο Αταμάν μίλησε δημοσίως για παίκτες, το έχει ξανακάνει με τους Βιντόζα και Λεσόρ, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Η απόδοση των Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη δεν άρεσε στον Αταμάν για το ροτέισον που προσπαθεί να επιβάλει, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει τη φρεσκάδα των βασικών παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Αταμάν επιδιώκει να «ανεβάζει» στην Ελλάδα παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή σε μεγάλο βαθμό στην Ευρωλίγκα, ιδίως σε αγώνες όπως αυτός με τον Κολοσσό την Κυριακή. Η αντίδρασή του και τα λόγια του στην ΕΡΤ αποτελούν ένα μήνυμα για όσους δεν συνέβαλαν στον αγώνα στη Ρόδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News