Παναθηναϊκός: Είναι... διαφορετικό με τον Σλούκα!
Ο Κώστας Σλούκας το χάρηκε με την ψυχή του το παιχνίδι με την Βαλένθια.
Όχι επειδή σκόραρε κι έκανε ρεκόρ ασίστ (9) με την πράσινη φανέλα αλλά επειδή του αρκούσαν τρεις μήνες για να νιώσει 100% αποδεκτός στη νέα του οικογένεια.
Το σημαντικό μαζί του δεν είναι πως αποτελεί εγνωσμένης αξίας αθλητή, αλλά ότι ποτέ δεν προκάλεσε τον κόσμο, έτσι στον τελευταίο δεν του ήταν καθόλου δύσκολο να τον αποδεχθεί και να επιδοκιμάσει το γεγονός ότι του δόθηκε το περιβραχιόνιο.
Καμία σχέση η περίπτωση του Σλούκα με του…Αγράβανη ή του Δημήτρη Παπανικολάου παλιότερα.
Το τριφύλλι έχει αμιγώς μπασκετικό κοινό που ξέρει να εκτιμά, κάτι που ούτε κατά διάνοια δεν υφίσταται στο λιμάνι.
Μην πάμε μακριά, όσες φορές ήρθε ο αθλητής στο ΟΑΚΑ με την φανέλα της Φενέρ καταχειροκροτήθηκε (κι ας είχε στερήσει τίτλους ο Κώστας στον Παναθηναϊκό παίζοντας απέναντι), ενώ αγωνιζόμενος στο ΣΕΦ καθυβρίστηκε.
Νομίζετε ότι αυτά δεν μετρούν στο νου έμπειρων αθλητών; Δεν αρκεί να είσαι ο νο1 για να αισθάνεσαι την πρωτιά, όταν νιώθεις ότι σε χρησιμοποιούν και δεν σε εκτιμούν όσο θες εσύ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Χέιζ-Ντέιβις: Η ατάκα για Γιαννακόπουλο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
- Φωτογραφίες: Χαμός στο ξενοδοχείο για τον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
- Φωτογραφίες: Όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
- Tο σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα μετά τον τελικό
- Μήνυμα από τη Θύρα 13: «Είστε ανύπαρκτοι και οπαδικά νάνοι» (pic)