Παναθηναϊκός-Βαλένθια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/11

Η βαθμολογία της Basket League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Euroleague (23/11, 21.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Euroleague (23/11, 21.15). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει βρει ρυθμό και κυρίως έχει βρει το ασφαλές μονοπάτι για τις νίκες! Το «διπλό» στο Βερολίνο με την Άλμπα ήταν μόνο η αρχή, καθώς ακολούθησε το 2/2 στη διαβολοβδομάδα στο ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις και Βίρτους ώστε το ρεκόρ να είναι πλέον θετικό (5-4) και τώρα είναι η σειρά της Βαλένθια για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και την περαιτέρω άνοδο στην κατάταξη!

Η Βαλένθια επισκέπτεται το ΟΑΚΑ με το ίδιο ρεκόρ (5-4) αλλά με 1-3 εκτός έδρας και τη χειρότερη επίθεση στην Euroleague (72.9) έχοντας ξεπεράσει τους 80 πόντους μόνο σε ένα παιχνίδι, την ώρα που το «τριφύλλι» δέχθηκε 73.5 πόντους στα δύο προηγούμενα ματς στο ΟΑΚΑ (71 και 76 αντίστοιχα).

Παναθηναϊκός-Βαλένθια με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:15 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime HD.

Παναθηναϊκός-Βαλένθια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/11

Για την επερχόμενη (23/11, 21:15) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια: «Είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της EuroLeague, αλλά παράλληλα η χειρότερη στην επίθεση. Οπότε περιμένω ένα άσχημο -για το μάτι- παιχνίδι, με πολλές επαφές. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές περιμένω έναν σκληρό αγώνα».

Πού πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός: «Αυτό που είδα είναι πως δεν παίζει up tempo η Βαλένθια, ο Κρις Τζόουνς ελέγχει τον ρυθμό, ως ομάδα παίζουν πολύ επιθετικά στην άμυνα, είναι σκληροί παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό πνευματικά και, φυσικά, αγωνιστικά».

Για το αν νιώθει κι ο ίδιος ότι παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Δεν ξέρω. Για να είμαι ειλικρινής, απλά κάνω τη δουλειά μου. Ο κόουτς με βάζει να παίξω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, σε ό,τι χρειάζεται. Αν είναι να παίξω άμυνα, ή να σκοράρω από την περιφέρεια, ή να κάνω τη διείσδυση και να πασάρω την μπάλα. Αν ο κόουτς αυτό θέλει, θα προσπαθήσω να το κάνω. Κι αν αυτό βοηθάει την ομάδα να κερδίζει, τότε είναι όλα καλά. Προσπαθώ να έχω πάντα αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνω, κάποιες φορές λειτουργεί, κάποιες άλλες όχι».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Ελάτε και απολαύστε το μπασκετικό θέαμα. Ελπίζω πως θα περάσετε όμορφα και θα πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News