Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Όταν διαβάζω αρνητικά μηνύματα...» (pics)

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Όταν διαβάζω αρνητικά μηνύματα...» (pics)

Η σύντροφος του ΜακΚίσικ απάντησε σε όλους όσους τις στέλνουν αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Μακισοπούλου» όπως το’χει στο Twitter, μια μέρα μετά την εμφάνισή της στο MadWalk 2023 με φόρεμα της Κρηθαριώτη, έστειλε μήνυμα προς τους haters.

«Εγώ πριν διαβάσω αρνητικά σχόλια / Εγώ αφού διαβάσω αρνητικά σχόλια», έγραψε στη λεζάντα με δυο φωτογραφίες πανομοιότυπες θέλοντας να δείξει ότι δεν την απασχολεί η άποψη του κόσμου.

Από τις αντιδράσεις της στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η Μπέριλ δέχεται συνεχώς μηνύματα για τη στάση της κόντρα στο Τριφύλλι, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει η ίδια μέσω των κοινωνικών της δικτύων.

Στην ίδια αρέσει αυτό το «πάρε-δώσε» με το κοινό, πάντοτε σε κόσμια πλαίσια. Η πρόσφατη δήλωσή της πως «δεν βλέπει τον ΠΑΟ ως σοβαρό αντίπαλο» έκανε «γκελ» στην πράσινη κοινότητα και προφανώς καυτηρίασε την εμφάνισή της στο πρόσφατο event επίδειξης μόδας.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News