Αταμάν: «Είμαστε η μοναδική αήττητη Ευρωλιγκάτη ομάδα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Αταμάν: «Είμαστε η μοναδική αήττητη Ευρωλιγκάτη ομάδα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Μετά από τη διπλή ομάδα, όταν παίζεις ένα τέτιο ματς τα πράγμτα είναι δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ, είχαμε τον έλεγχο, στο δεύτερο όμως ημίχρονο θεωρήσαμε ότι τελειώσαμε το ματς. Η έδειξε χαρακτήρρα. Στο τέταρο δεκάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε πάλι καλά. Τα λάθη στα ριμπάουντ μας κόστισαν. Το θετικό είναι ο Ναν έδειξε την ποιότητά του. Είμαστε η μοναδική ομάδα από εκείνες της Ευρωλίγκας που δεν έχουμε ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Για τον Ναν:
«Μπορεί να μην είχε βάλει τρίποντα μέχρι σήμερα, αλλά ξέρουμε την ποιότητά του. Εφτασε δύο εβδομάδες πριν εδώ, άρα ακόμη δεν μπορούμε να δούμε ποιος θα είναι ο κυρίραχος ρόλος του. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώνεται συνέχεια».

Για τους γκαρντ στο ρόστερ και τη διαχείρισή τους: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ο κάθε παίκτες δεν θα παίξει το ίδιο σε κάθε ματς. Ο προπονητής δεν είναι μόνο για τα πλέις, αλλά πρέπει να έχει την αίσθηση ποιους παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν κάθε φορά. Το θέμα είναι να βρίσκεις τη νίκη με όσους παίκτες χρησιμοποιήσεις Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο να δώσεις χόρο και χρόνο στους παίκτες, αλλά στην Ευρωλίγκα μια-δύο κατοχές μπορούν να σε βλάψουν. Αυτό που έδειξε σήμερα ο Ναν, είναι ότι έδειξε χαρακτήρα και μας έδωσε ενέργεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News