Άρης-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 12/11

Παναθηναϊκός: Τα καλά και τα κακά νέα από την Βαρκελώνη και το απαραίτητο 4/4

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική της Basket League (12/11, 17.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική της Basket League (12/11, 17.15). Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο των νικών στις εγχώριες διοργανώσεις, ούτως ώστε να πάνε με καλή ψυχολογία στα δύο κομβικά ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν. Αρχικά με την Ζαλγκίρις και εν συνεχεία με την Βίρτους Μπολόνια (αμφότερα εντός).

Ο Αταμάν με δεδομένες τις απουσίες στους φόργουορντ, καθώς μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου έχασε και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το επόμενο δίμηνο λόγω κατάγματος στο δάχτυλο, περιμένει ενίσχυση. Εκτός από τους δύο παραπάνω, απόψε δεν θα αγωνιστεί ο Κέντρικ Ναν, αφού βρίσκεται εκτός λίστας ελληνικού πρωταθλήματος προς το παρόν.

Άρης-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 17:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Άρης-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 12/11

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός και στάθηκε στην ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού μετά τους τραυματισμούς των Ιωάννη Παπαπέτρου – Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Διαβάστε αναλυτικά.

Για την πρώτη του εντύπωση από τον Κέντρικ Ναν και το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στο Βερολίνο: «Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση, πολύ καλή. Έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Απόψε θα κάνει τη δεύτερη. Θα δούμε. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως στο σύστημα μίας ομάδας, όμως θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Την κατάσταση του Λούκα Βιλντόζα: «Επέστρεψε και ξεκίνησε να προπονείται στις αρχές της εβδομάδας, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι καλά. Ίσως δεν είναι 100%, αλλά είναι έτοιμος. Αύριο θα βρεθεί στο παρκέ».

Για το πλάνο με το οποίο θα καλυφθεί η απουσία το κενό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Δυστυχώς, έχουμε στην ίδια θέση δύο πολύ σημαντικούς παίκτες με σοβαρούς τραυματισμούς, τον Παπαπέτρου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Κοιτάμε τις επιλογές μας. Η πραγματικότητα είναι πως νομίζω ότι έχουμε υπερβεί λίγο το μπάτζετ. Όμως, η αλήθεια είναι πως θέλουμε τουλάχιστον έναν παίκτη για τρεις μήνες, μέχρι να επιστρέψει ένας από τους δυο τους.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις μόνο με τον Γκριγκόνις στη θέση “3”. Έχουμε και τον Μαντζούκα, που θα καλύψει κάποια λεπτά στη θέση “4”, μαζί με τον Μήτογλου. Ωστόσο, θέλουμε έναν παίκτη σε αυτή τη θέση. Μια άλλη πραγματικότητα είναι πως επίσης δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν παίκτη αυτή την εποχή. Θα δούμε τι θα γίνει. Κάνουμε συναντήσεις με τη διοίκηση και θα εξετάσουμε τις επιλογές μας μετά το παιχνίδι με την Άλμπα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News