Αλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/11

Αταμάν: «Οι παίκτες έκαναν αυτά που τους είπα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Euroleague (10/11, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Euroleague (10/11, 21:00). Στο γήπεδο που θα γίνει τον Μάιο του 2024 το Final-4 της Euroleague οι «πράσινοι» με βροντερή στήριξη από τον κόσμο τους που πρασινίσουν την Mercedes Benz Arena, θέλουν τη νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα που έχει μία νίκη σε έξι αγώνες, έχοντας υποτάξει μόνο την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αταμάν με δεδομένες τις απουσίες στους φόργουορντ, καθώς μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου έχασε και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το επόμενο δίμηνο λόγω κατάγματος στο δάχτυλο, περιμένει ενίσχυση. Η ενίσχυση ωστόσο έχει ήδη φτάσει στην περιφέρεια, με τον Λούκα Βιλντόζα να επιστρέφει δριμύτερος από τον τραυματισμό του, ενώ ο άρτι αφιχθείς ΝΒΑερ Κέντρικ Ναν όντας πανέτοιμος θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «πράσινα».

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/11

Ο διευθυντής μπάσκετ και επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Κοντός μίλησε στον αέρα της εκπομπής “SDNA σε θέση λίμπερο” για τον τραυματισμό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον τραυματισμό του Ερνανγκόμεθ και την φετινή ατυχία: «Θα κάνουμε ευχέλαιο μήπως γυρίσει λίγο η τύχη γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκινήσει την σεζόν με μεγάλη ατυχία. Σε μια ανύποπτη φάση ο Χουάντσο τραυματίστηκε με την μπάλα. Είναι ίδιος ο τραυματισμός με αυτόν του Μήτογλου, απλά ο Ντίνος με την εθνική την γλύτωσε ελαφρά, στον Χουάντσο είναι συντριπτικό το κάταγμα. Ο Ερνανγκόμεθ χειρουργείται αυτή την ώρα στο Υγεία, η λογική λέει ότι θα χρειαστεί περίπου δυο μήνες για να είναι απόλυτα έτοιμος».

Το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό ακόμα. Χθες υποδεχθήκαμε τον Κέντρικ Ναν που είναι μια πολύ σημαντική κίνηση που θέλαμε όλοι να γίνει. Όποτε όπως καταλαβαίνεται δεν έχουμε κάτσει ούτε μεταξύ μας να συζητήσουμε. Η προπόνηση είναι το απόγευμα, αύριο φεύγουμε για Βερολίνο, έπειτα πάμε απευθείας Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Έχουμε 8 ξένους αυτή την στιγμή.

Εξαρτάται από ποιον παίκτη παίρνεις και πως προχωράς. Ο Ναν είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής και ο Αταμαν περιμένει πολλά από αυτόν. Όταν έρχεται ένας τέτοιος παίκτης αναπροσαρμόζονται τα πλάνα της ομάδας. Σίγουρα ο τραυματισμός του Χουάντσο μας βάζει σε ένα πλαίσιο αναπροσαρμογής. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για ενδεχόμενο μεταγραφής. Θέλουμε να ηρεμήσει και ο προπονητής, γιατί πάνω που θα έβαζε ένα καινούργιο στοιχείο στην ομάδα, έχασε έναν άλλον. Η επένδυση που έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστια.

Οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί από τους προπονητές. Είναι κάτι πρώιμο ακόμα δεν έχουμε πάει στο γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση δεν υπάρχει πανικός, υπάρχουν και ατυχίες. Υπάρχει βαθύ ρόστερ στον Παναθηναϊκό και όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν φανταζόμασταν ότι ο τραυματισμός του Χουάντσο είναι τόσο σοβαρός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News