Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 3/11

Παναθηναϊκός: Το «εργαλείο» του Αταμάν - Ο άνθρωπος για κάθε δουλειά

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Palau Blaugrana» απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Palau Blaugrana» απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League, ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Βαρκελώνη. Αλλά και με σημαντικές απουσίες, που ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας της αποψινής αναμέτρησης.

Η πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν ήρθε με κορυφαίο τον Ντίνο Μήτογλου και αναμφίβολα έφτιαξε το κλίμα στο ΟΑΚΑ. Το σημαντικότερο κέρδος ήταν η απομάκρυνση της πίεσης. Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, στην απουσία του τραυματία Λούκα Βιλντόζα προστέθηκε και αυτή του Κώστα Σλούκα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 3/11

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στα σημεία της αναμέτρησης που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τις απουσίες και το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο φυσικά. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή περιφέρεια και επίσης και το ματς στη ρακέτα έχει ενδιαφέρον με τα δύο αδέρφια που θα είναι αντίπαλοι και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε».

Ποιο θα είναι το κλειδί του ματς: «Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν πολύ, γιατί στο γήπεδό τους τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και η άμυνα πάνω στους Λαπροβίτολα, Ουίλι και Βέσελι θα είναι κλειδί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News