Βόμβα! Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Κέντρικ Ναν!

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε ακόμη μία βόμβα! Στα πράσινα ο Κέντρικ Ναν!

Βόμβα! Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Κέντρικ Ναν!

Ο Ναν έχει βαρύ βιογραφικό στο NBA έχοντας αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ο ύψους 1μ.91 γκαρντ, αγωνίστηκε στα κολέγια του Ιλινόις και του Όκλαντ, ενώ αγωνίστηκε και στην G-League με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς πριν κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA με τη φανέλα των Χιτ, την οποία φόρεσε για μία διετία (2019-21).

Τα επόμενα δύο χρόνια τον βρήκαν να αγωνίζεται στους Λέικερς και την περασμένη αγωνιστική περίοδο μοίρασε τη σεζόν σε Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον, μετρώντας συνολικά 7.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ενώ με το Μαϊάμι πραγματοποίησε τις πιο παραγωγικές του χρονιές, σημειώνοντας 15.3 πόντους τη σεζόν 2019-20 και 14.6 την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας «εκρηκτικός» γκαρντ, με τρομερό πρώτο βήμα που κάνει δύσκολη την προσπάθεια των αντιπάλων του να τον αντιμετωπίσουν στην άμυνα.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του είναι η ικανότητά του στο σκοράρισμα. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε πολύ αξιόπιστος σκόρερ, τόσο με επιθέσεις στο καλάθι χάρη στην ορμητικότητά του, όσο και με σουτ από μακριά.

Exit mobile version