Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε ο Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ολοκλήρωση του ματς με το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ ήταν έξαλλος με αποτέλεσμα να το δείξει στους παίκτες του.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της ομάδας στην Basket League, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του.
Μάλιστα ο Τούρκος προπονητής άστραψε και βρόντηξε μετά το τέλος του παιχνιδιού δείχνοντας ολοφάνερα την ενόχλησή του τόσο μέσω των δηλώσεών του όσο και στ’ αποδυτήρια όπου… κατσάδιασε τους παίκτες του!
Γενικότερα πίσω απ’ όλη αυτή τη συμπεριφορά του Τούρκου προπονητή κρύβεται εξήγηση και τίποτα δε γίνεται τυχαία ή πάνω στα συναισθήματα που κρύβει μια οποιαδήποτε στιγμή.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μια νέα ομάδα, η οποία τώρα χτίζεται και να θέλει χρόνο και δουλειά ακόμα, μπορεί οι δύο ήττες με τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση να μην επηρεάζουν όσο θα γινόταν υπό άλλες συνθήκες, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν προσδοκίες και συνεπώς πίεση.
Ο Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά πως ο μήνας του μέλιτος τελείωσε γι’ αυτό άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να αντιληφθούν απόλυτα την κατάσταση.
Η φετινή ομάδα έχει γεννήση πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες, καθώς οι μεταγραφές που έγιναν σε κάθε περίπτωση ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά κι όλοι οι παίκες των πρασίνων θα πρέπει να συμβαδίζουν με αυτές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ