Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/10

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ειρωνεύτηκαν τον Σλούκα όταν σκόραρε!

Να πάρει ρεβάνς και να ξεκινήσει με το δεξί στην Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός.

Να πάρει ρεβάνς και να ξεκινήσει με το δεξί στην Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι «αιωνίων». Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10, 21:15), με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη σύγκρουση της χρονιάς, η ομάδα του Πειραία επικράτησε στον τελικό του Σούπερ Καπ (75-51), σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από την αστοχία των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής δούλεψε αρκετά στο κενό διάστημα, ενώ έδειξε αρκετά βίντεο με τα λάθη των παικτών του. Πάντως, ούτε απόψε θα εμφανιστεί πλήρης το σύνολό του, καθώς ο Ντίνος Μήτογλου παραμένει εκτός με θλάση, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Ιωάννης Παπαπέτρου που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:15 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/10

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό τόνισε πως δεν έχει εξήγηση για το τι συνέβη στο πρώτο μέρος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αν έχει εξήγηση για το πρώτο μέρος: “Όχι δεν έχω, να δουλέψουμε πιο σκληρά, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα”.

Για το αν είναι μεγάλο το κενό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: “Όχι, θα βελτιωθούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι στο σπίτι μας”.

Αν θα είναι διαφορετικό το επόμενο παιχνίδι: “Θα είναι διαφορετικό”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News