Το Ευρωλιγκάτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η τεράστια διαφορά!

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο!

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν όντως έδειξε απίστευτα κακός.

Εκτός του ότι δεν σταύρωσε σουτ, έπαιξε τελικό με σύνθεση ανάγκης (δεν ήταν απόλυτα έτοιμος ο Παπαπέτρου, ήταν off o Μήτογλου), στηριζόμενος σε παιδιά τα οποία έχουν χιλιόμετρα να διανύσουν για να φθάσουν στη πόρτα που φέρει την επιγραφή “Ευρωλίγκα”.

Ο Κάνααν, ο Ουόκαπ, ο ΜακΚίσικ την έχουν πάρει προ πολλού την κρυάδα συγκριτικά με τον Γκάι, τον Γκραντ, τον Μαντζούκα, τον Αντετοκούνμπο που σωματοδομικά δίπλα τους έμοιαζαν με…γιους τους!

Σαφώς κάποια παιδιά του ρόστερ έχουν καλή προοπτική (πραγματικά) για το μέλλον αλλά πρέπει να δουλέψουν για να σταθούν στα πόδια τους σε επίπεδο Basket League, σαν τον Λευτέρη και τον Κώστα π.χ.

Το ότι φοράς την πράσινη φανέλα δεν σημαίνει πως έγινες αυτόματα παίκτης 12άδας για τον Παναθηναϊκό.

Aπλά η συμμετοχή σε τέτοια προγράμματα σε βοηθά (εφόσον αξίζεις) να αναπτυχθείς μέσα από την καθημερινή τριβή με τους καλύτερους.

Επειδή ο σύλλογος ακριβοπλήρωσε και μάζεψε στα αποδυτήρια κάμποσους καλούς παίκτες, θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση των μικρότερων στο ανώτερο επίπεδο, μέχρι η χημεία μεταξύ τους να ευοδωθεί και η ομάδα να αρχίσει να ρολάρει καλύτερα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News