Παναθηναϊκός: Το όνειρο Αταμάν είναι τόσο κοντά όσο και μακριά

Αταμάν: «Θα δούμε...» - Οι δηλώσεις και η ατάκα για Ολυμπιακό

Που καταλήγουμε και ποιο είναι το ζουμί μετά την αποτυχία στο Σούπερ Καπ;

Ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα υπογράφοντας αρκετό ταλέντο φέτος, αλλά έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στο σημείο που θέλει η ιδιοκτησία και το κοινό του.

Τώρα πρέπει (κι αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι μιας κι η υπομονή δεν μας χαρακτηρίζει ως ράτσα) ο οργανισμός να δημιουργήσει το σωστό πλαίσιο για να αναπτυχθούν οι αθλητές που ο κόουτς διάλεξε.

Πάνω στο σωστό χρονοδιάγραμμα όμως κι όχι με την εσωστρέφεια και την μαυρίλα να χάσκει απειλητικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Το τριφύλλι έχει στελεχωθεί με έμπειρους αθλητές που θα αναλάβουν τις ευθύνες που μπορούν και τους αναλογούν.

Ας μην ξεχνάμε πως η κακοδιαχείριση μπορεί να “κάψει” κάθε αθλητή. Αυτή είναι η δυσκολότερη φετινή αποστολή του Εργκίν Αταμάν που πρέπει και να νικά και να μοντάρει και να διδάσκει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News