Ξεκινά από το μηδέν ο νέος Εξάστερος!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι είναι ο τελικός Σούπερ Καπ

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν γράφαμε ότι βαρόμετρο αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό θα είναι το επίπεδο της άμυνας του, ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Αυτή τη στιγμή οι αμυντικές επιδόσεις των πρασίνων είναι κακές προς μέτριες (πάντα με γνώμονα το χρονικό σημείο της σεζόν) καθώς το επίπεδο συνοχής είναι χαμηλό, ενώ ακόμα δεν είναι στο 100% τους οι defensive specialists (Μήτογλου, Παπαπέτρου).

Ο Παναθηναϊκός αναζητά καλούς αμυντικούς σε προσωπικό καθαρά επίπεδο.

Ως τότε -σε συνδυασμό με το μικρό διάστημα που δουλεύει η ομάδα μαζί- κάθε φορά που θα λείπουν ο Ντίνος και ο Ιωάννης τα μετόπισθεν σου θα μοιάζουν με μαύρη τρύπα.

Στο Σούπερ Καπ οι πράσινοι παρουσιάστηκαν αδύναμοι στη προσωπική άμυνα σε όλες τις γραμμές, το επίπεδο πρέπει να βελτιωθεί γιατί τον χειμώνα οι πράσινοι δεν θα μπορούν να ελέγξουν παιχνίδια με ομάδες λίγο κατώτερες ποιοτικά, σε μια μέτρια επιθετικά βραδιά τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News