Παναθηναϊκός: Το... πραγματικό γλυκό έρχεται...

Επιστροφή... στο μέλλον ο Εξάστερος του Γιαννακόπουλου!

Το ρόστερ είναι καλό, τα βιογραφικά των αθλητών προδιαθέτουν για μεγάλα πράγματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πράσινοι θα δείξουν καλύτερη εικόνα ανεβαίνοντας επίπεδο με την πλήρη ένταξη των σταρ τους και την επιστροφή Παπαπέτρου, Μήτογλου.

Οι αθλητές βρίσκονται μπροστά σε βουνό γεμάτο ώρες δουλειάς, πράγμα όχι αφύσικο για την εποχή και για μια τόσο καινούργια ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν στο ξεκίνημα βλέπουμε πως στοχεύει πολύ στο post παιχνίδι του Ματίας Λεσόρ.

Τα πιο επιτυχημένα plays που παρουσίασε είχαν τη βάση τους εκεί, είτε με καθαρές ποστ καταστάσεις, είτε μετά από base line και cross screens, ψάχνοντας τον Γάλλο βαθιά στο ζωγραφιστό όπου το agressive παιχνίδι του είναι συνήθως αφετηρία κάτι καλού για την πράσινη επίθεση.

Ένα στοιχείο φαίνεται ήδη (και μάλιστα εκεί που μέχρι πρότινος δεν είχες καν απειλή, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να απογοητεύει πλήρως πέρσι), περιμένουμε τα υπόλοιπα…καλούδια που θα βελτιώνονται μέρα με την μέρα (θέλουμε να ελπίζουμε).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News