Αναστόπουλος για το «πρωτάθλημα με το στόμα»: «Δεν ήθελα να μειώσω τον Παναθηναϊκό»

Αναστόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πήρε με το στόμα πρωτάθλημα και EuroLeague»

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε νέα εξήγηση αναφορικά με την πρώτη του δήλωση για το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλο, The Show Must Go On, και είχε αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ έχει κατακτήσει πρωτάθλημα κι Euroleague με το στόμα.

Μετά από τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τα λεγόμενα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει διευκρινίσεις αναφορικά με τα όσα ανέφερε.

Πιο αναλυτικά αυτό που εξήγησε ήταν πως απλά δεν ήθελε να μειώσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βάσει πάντα των λεγομένων του έχει εξαιρετικές μονάδες, οι οποίες όμως πρέπει να δέσουν μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:

«Είπα ότι με το… στόμα έχουν πάρει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, αλλά όχι για να μειώσω τον Παναθηναϊκό! Ο Παναθηναϊκός δεν συζητάμε ότι έχει πάρει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ‘δέσουν’; Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον ισχυρό Παναθηναϊκό και αντίστροφα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News