Παναθηναϊκός-Μίχαϊλιουκ: Η νέα εξέλιξη που επηρεάζει και τους δύο!

«Προτάσεις από δυο ομάδες της Ευρωλίγκα στον Σβι Μιχάιλιουκ»

Οι Μπόστον Σέλτικς προχώρησαν στην απόκτηση του Τζρου Χολιντέι ταράζοντας τα νερά του NBA και βάζοντας εκ νέου ερωτηματικά για το μέλλον του Σβι Μίχαϊλιουκ.

Ο Τζρου Χολιντέι έγινε κάτοικος Βοστόνης σ’ ένα trade που τάραξε τα νερά του NBA με τη μεταγραφή αυτή να επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κυκλώσει την περίπτωση του Σβι Μίχαϊλιουκ.

Οι Σέλτικς με την προσθήκη του Χολιντέι έφτασαν τα δέκα εγγυημένα συμβόλαια και διαθέτουν ακόμα τέσσερα μη εγγυημένα. Μέσα σε αυτά βρίσκεται κι ο Ουκρανός forward/guard, ο οποίος είναι δεδομένο πως θέλει σαν τρελός να παίξει στο NBA.

Η αλήθεια είναι πως μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο Μίχαϊλιουκ έχει αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο σύλλογο της Βοστόνης και είναι πολύ πιθανό να πάρει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο, καθώς για να αποκτηθεί ο Αμερικανός guard έφυγαν οι Μάρκους Σμαρτ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι δύο αποχαιρέτησαν (Σμαρτ, Γουίλιαμς) κι ένας προστέθηκε (Χολιντέι) στο ρόστερ υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ένας επιπλέον αθλητής χωρίς να χρειαστεί να φύγει ο Ουκρανός άσος.

Για να κινδυνεύσει ο Μίχαϊλιουκ να μην πάρει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο θα πρέπει οι Σέλτικς να αποκτήσουν δύο αθλητές, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρη η αποχώρησή του, καθώς μπορεί να φύγει κι ένας εκ των Μπάντον, Στίβενς, Κορνέτ που επίσης διαθέτουν αυτή τη στιγμή μη εγγυημένα συμβόλαια.

Με απλά λόγια οι Σέλτικς μετά και την προσθήκη του Χολιντέι έχουν ακόμα ανοιχτό ένα roster spot, το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν όπως θέλουν δίχως αυτό να επηρεάσει το μέλλον του Ουκρανού στον οργανισμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News