Αυτά πληρώνει ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και μέρα για Περιστέρι και Κλουζ

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανυπομονησία για τίτλους και διακρίσεις.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει καλομάθει τους οπαδούς του που επ’ ουδενί μπορούν να δεχθούν ότι το καμάρι του Ομίλου έχει εξελιχθεί σε “σάκο του μποξ” στην Ευρωλίγκα αλλά και γι αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα μια φορά κάθε 20 χρόνια.

Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, το ΟΑΚΑ, οι μεταγραφές, η πρόσληψη Αταμάν συνηγορεί στο ότι ο σύλλογος αλλάζει επίπεδο¨, επιστρέφοντας σε οικονομικά δεδομένων άλλων εποχών.

Όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά, ίσα -ίσα τώρα αρχίζει, σήμερα που δοκιμάζονται οι αντοχές όλων με ήττες “σκληρές”, βαριές που δεν καταπίνονται εύκολα και θα εξακολουθήσουν να έρχονται όσο οι πράσινοι προσπαθούν να γίνουν σύνολο.

Εκτός κι αν υπάρχει συνταγή όπου ο ουραγός της Ευρωλίγκας μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής μέσα σε 5 εβδομάδες, σβήνοντας μάνι-μάνι τις ανορθογραφίες τριών ολόκληρων σεζόν.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχει παρόντες Μήτογλου, Παπαπέτρου, όταν ακόμα ψάχνεται για άλλο ένα ξένο παίκτη και προσπαθεί να μοιράσει ρόλους στους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News