Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος έδειξε το δρόμο!

Αταμάν: «Αυτά είπα στον Σλούκα για να υπογράψει - Είδατε τι έκανε ο Δημήτρης»

Προφανώς οι σερί ήττες από αυτούς, κανέναν Παναθηναϊκό δεν ευχαριστούν, ειδικά όταν συντρίβεσαι και με χαρακτηριστική ευκολία.

Ποιος όμως περίμενε μια ονειρική αρχή με καινούργιο προπονητή κι ένα σωρό παίκτες που τώρα γνωρίζουν ο ένας τον άλλο;

Επειδή στην Ελλάδα είμαστε των άκρων, καθόλου δεν πρόκειται να εντυπωσιαστούμε αν σε νέα ήττα (κούφια η ώρα) από τους απέναντι σε λίγες μέρες στην Ευρωλίγκα αρχίζουν να βαρούν τα καμπανάκια για τον Εργκίν Αταμάν!

Επιβάλλεται ψυχραιμία, σαν εκείνη που έδειξε ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μετά το τέλος του ντέρμπι του Σούπερ Καπ συνεχάρη τον αντίπαλο κι έδωσε το σύνθημα να κοιτάξουν όλοι παρακάτω.

Το αφεντικό έχει μεγάλα σχέδια για το κλαμπ και όλα ξεκινούν από το ΟΑΚΑ που είναι πάνω από κάθε μεταγραφή. Η σάλα ανήκει πλέον στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είδηση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη των τελευταίων ετών.

Το γηπεδικό αποτελεί κομμάτι υψίστης σημασίας για κάθε ομάδα (πάρτε το παράδειγμα της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο). Όλα στα σπορ έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης. Το ΟΑΚΑ, όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News