Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/9

Έτοιμος για την πρώτη εγχώρια κούπα της χρονιάς ο «εξάστερος» του Εργκίν Αταμάν.

Ευρωλίγκα: Η πιο «must watch» ομάδα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για την πρώτη εγχώρια κούπα της χρονιάς ο «εξάστερος» του Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απόψε στο κλειστό της Ρόδου με τον Ολυμπιακό (30/09, 20:30), στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ. Μοναδικός στόχος για τους «πράσινους» είναι η κατάκτηση του τροπαίου, που θα τονώσει σημαντικά την ψυχολογία, ενώ θα βάλει πίεση στον «αιώνιο» αντίπαλο ενόψει και της νέας αναμέτρησης των δύο την προσεχή Παρασκευή στην πρεμιέρα της Euroleague.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έπαιξε καλό μπάσκετ, παρά τις απουσίες που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στην αποστολή επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Μπαλτσερόφσκι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/9

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως είναι ίσως το σημαντικότερο ματς όλης της σεζόν, καθώς «θα κρίνει πολλά»! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τις αλλαγές που βρήκε στον Παναθηναϊκό: «Βρήκα μεγάλες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, σε θέματα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλαγές σε μικρές λεπτομέρειες, που χαρακτηρίζουν, όμως, τους νικητές. Οι μικρές αλλαγές κάνουν τους νικητές».

Τον Εργκίν Αταμάν και τις διαφορές του με τον Έτορε Μεσίνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον προπονητή και τη διάθεση του προέδρου. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, κάτι μεγάλο. Ο κόουτς είναι διαφορετικός από τον Μεσίνα. Καμία σχέση οι δυο τους, είναι διαφορετικοί άνθρωποι τελείως. Ο Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και ο στόχος του είναι ότι ”ήρθα για να κερδίσω και θα κερδίσω”. Έχει φτιάξει ένα σύνολο για να κερδίσει».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Είναι ο παλμός και η καρδιά της ομάδας. Έπαιξα στο εξωτερικό και γενικά ξέρω ότι το φοβούνται το ΟΑΚΑ. Φανταστείτε τι θα γίνει σε γεμάτο ΟΑΚΑ»!

Τέλος, για το ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και πιθανότατα στον τελικό του Σούπερ Καπ: «Στο Σούπερ Καπ πρέπει πρώτα να περάσουμε. Έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι και αυτό δύσκολο. Από εκεί και πέρα, για το ματς της Ευρωλίγκας, ίσως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι όλης της σεζόν. Θα κρίνει πολλά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr