Εκτός εαυτού ο Γιαννακόπουλος: «Εξήγησέ μου κουκλίτσα μου... Εγώ χάνω για τον Έλληνα πολίτη!» (vid)

Εκτός εαυτού ο Γιαννακόπουλος: «Εξήγησέ μου κουκλίτσα μου... Εγώ χάνω για τον Έλληνα πολίτη!» (vid)

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Ενώ οι επιστήμονες έχουν σημάνει συναγερμό για το κοκτέιλ κορονοϊού, γρίπης και ιώσεων τον φετινό χειμώνα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη με μια ακατανόητη απόφασή της, κατάργησε την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στο αντιγριπικό εμβόλιο.

Το παράδοξο είναι ότι η ίδια από τη θέση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Υγείας, πέρυσι, είχε τρέξει τις διαδικασίες για το άνοιγμα του συστήματος ώστε ο εμβολιασμός να γίνεται χωρίς συνταγογράφηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γεμάτος οργή, ανέφερε τα παρακάτω μέσω του Instagram:

«Αγαπηδάκη, ένα θα σου πω μόνο. Τις διατριβές που έχεις γράψει για τις εταιρίες τις οποίες δούλευες, θα βγουν στην επιφάνεια για να μάθει ο κόσμος τι άνθρωπος είσαι και πως κάνεις τις δουλειές σου, και πώς βρέθηκε στη θέση στην οποία βρέθηκες, και τι δουλίτσες κάνεις με το φιλικό περιβάλλον και τους συγγενείς εκεί στο Μαξίμου. Όλα!

Ένα. Ξεφτιλίζεις τους ανθρώπους που ήταν στη θέση σου που ήταν πριν από σένα. Δύο. Ταλαιπωρείς όλο τον ελληνικό λαό χωρίς κανένα λόγο. Τρία. Συγκεκριμένα, φωτογραφικά σε μένα έτσι. Δεν ήξερες , δεν ρώταγες…

Όταν εμένα, κουκλίτσα μου, με παρακαλούσατε, η Κυβέρνησή σας, κατουρημένες ποδιές για να σας τα φέρω, παρόλο που χάνω, το έκανα για τον Έλληνα… και συ θέλεις να τα βάλω όλα στον κ@λ@ μου, έτσι; Καλά ετοιμάσου, ετοιμάσου! 

Για εξήγησέ μου κουκλίτσα μου, τι κ@λ@πιλάλα σε έχει πιάσει να πρέπει να πηγαίνει ο ασθενής να δίνει 50 ευρώ στο γιατρό για κάτι που κάνει τόσα χρόνια με 10 ευρώ στο φαρμακείο. Για εξήγησέ μου, χωρίς να έχει κανένα όφελος για το κράτος.

Να πρέπει δηλαδή ο άλλος να πρέπει να πάει στο γιατρό για κάτι που κάνει 9 ευρώ… γιατί 9 ευρώ στο φέρνω και πάω ”μέσα” για να εξυπηρετώ τον Έλληνα πολίτη και γιατί με παρακαλούσες να σου φέρω κι άλλα!

Θες δηλαδή ο πολίτης να δώσει το 20,50,100άρικο στο γιατρό και να περιμένει στην ουρά! Για εξήγησε στον ελληνικό λαό. Εμένα το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι έχεις πληρωθεί κυρία μου! Όπως έχεις πληρωθεί και από άλλες εταιρίες! Και ετοιμάζεις δουλίτσες με μέλη της ευρύτερης οικογένειας εκεί μέσα!

Του χρόνου, λοιπόν, να κάνεις εισαγωγές μόνη σου, αντί για 9 ευρώ να πληρώσεις 50 ευρώ μέσω του ΙΦΕΤ, που το έχετε κάνει μαγαζάκι εκεί μέσα, και εξήγησε μετά στον ελληνικό λαό γιατί δεν θα έχει για του χρόνου.»

Σε πιο ήπιους τόνους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμπλήρωσε: «Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, αλλά είναι και μικρή χώρα. Όλοι ξέρουν όλους. Αν π.χ διώχθηκαν έγκυες γυναίκες, για να πάρουν κολλητές μας τις θέσεις τους…. Πολύ μικρή χώρα. Εμένα το Σούνιο μου αρέσει πιο πολύ από όλα.

Ένας εκεί μέσα δεν υπάρχει να της τραβήξει το αυτί. Να της πει γιατί ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό.

Για ποιον λόγο το έκανες αυτό… Υποτίθεται ότι όλοι το αντιλαμβάνονται. Το γεγονός ότι είναι φυτευτή και της παρέας εκεί μέσα… δεν βρέθηκε ένας να της πει τι κάνεις ρε μ@λ@κισμένο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Όταν είσαι ενήμερος από πολλές πλευρές τι κάνει και δεν το φτιάχνεις, σημαίνει ότι το επικροτείς ή ότι της κάνεις τα χατίρια για κάποιο λόγο. Όταν είσαι Κυβέρνηση… είτε το επικροτείς είτε δεν σε νοιάζει. Εμένα αυτό λέει η λογική μου.»

Δείτε παρακάτω:

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Ψυχολόγος, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στο γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας της Υγείας, από την ίδια Σχολή.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα πρόληψης των ψυχικών διαταραχών και προαγωγής ψυχικής υγείας και έχει πολυετή διδακτική και ερευνητική εμπειρία στα πεδία της χάραξης πολιτικών δημόσιας υγείας, τη μεθοδολογία έρευνας στη Δημόσια Υγεία και στην προαγωγή ψυχικής υγείας, στο πλαίσιο εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων.

Εργάστηκε ως ερευνητική συνεργάτης επί σειρά ετών στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν, εξελέγη και υπηρετούσε ως Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, ενώ έχει παρουσιάσει αποτελέσματα των ερευνητικών της εργασιών σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News