Η συνεισφορά του Πιτίνο που τον... άλλαξε μια και καλή!

Ρικ Πιτίνο: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής

Το είχαμε υποπτευτεί από τα πρώτα του παιχνίδια, όταν ο “δάσκαλος” Ρικ Πιτίνο τον “έβγαλε μπροστά”, δίνοντάς του σοβαρά λεπτά συμμετοχής, ότι ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ένας 35άρης παγιδευμένος σε σώμα εικοσάχρονου παιδιού.

Στο εξαιρετικό μπασκετικό του πακέτο, το πιο ενδιαφέρον καλούδι που κουβαλά δεν είναι η κοντόκανη επαναληπτική που κουβαλά με μορφή τσιπ κάτω από το δέρμα του δεξιού του χεριού, ούτε η σπουδαία αίσθηση του ριμπάουντ που τον διακρίνει.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ο βαθμός ωριμότητας που τον διακρίνει για παιδί αυτής της ηλικίας, έχοντας περάσει και μεγάλη περιπέτεια με την υπόθεση ντόπινγκ που -όπως και να το κάνουμε- έβαλε φραγή στην περαιτέρω ωρίμανσή σου.

Έχουμε να δούμε ανάλογη περίπτωση από τα χρόνια των Αντώνη Φώτση-Κώστα Τσαρτσαρή.

Εντυπωσιαζόμαστε από το συναισθηματικό κοντρόλ και φιλτράρισμα των αποφάσεων του Μήτογλου, αλλά σε σχέση με τους προαναφερθέντες παικταράδες ο Ντίνος βγάζει και νεύρο στο παιχνίδι του, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς, σε αντίθεση με Αντώνη-Κώστα που νόμιζες ότι αντί για αίμα, στις φλέβες τους έρρεε νερό!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News