Κώστας Σλούκας: Το σωστό timing για να τοποθετηθεί στο πάνθεον

Σλούκας: «Ολυμπιακοί εκφράζονται άσχημα, αλλά δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο!»

Ωραίο να σηκώνεις ως αρχηγός το πρώτο (ανεπίσημο, έστω) τίτλο σου, εβδομάδες μετά την μεταγραφή που σήκωσε τον μεγαλύτερο ντόρο στην ήπειρο. Ακόμα καλύτερα όταν η νίκη προέρχεται από δικό σου σουτ.

Ο Κώστας Σλούκας έχει μετατρέψει τη φαντασίωση πολλών αθλητών σε προσωπική ρουτίνα, “καθαρίζοντας” αρκετές φορές για την εκάστοτε ομάδα του.

Ο 33χρονος είναι εγγύηση στο money time, ένας σκεπτόμενος, δολοφονικός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στα τελευταία λεπτά ενός ντέρμπι.

Τα γκαρντ της προηγούμενης δεκαετίας (Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παπαλουκάς) άλλαξαν το μπάσκετ στην Ευρώπη, οι συγκεκριμένοι αποτέλεσαν ίσως τους μεγαλύτερους winners στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος.

Όλοι τους γαλουχήθηκαν σε περιβάλλον συνεργασίας, εκεί εκτόξευσαν το παιχνίδι και τη πορεία τους προς τη κορυφή.

Ο Κώστας μπορεί να στριμώξει το όνομά του στην κορυφαία μαρκίζα, ας μην ξεχνάμε πως εκπαιδεύτηκε κατάλληλα στην Τουρκία από τον κορυφαίο όλων (Ομπράντοβιτς).

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News