Χουάντσο: «Θέλουμε με τον αδερφό μου να παίξουμε στην ίδια ομάδα, θα δούμε στο μέλλον»

Χουάντσο: «Θέλουμε με τον αδερφό μου να παίξουμε στην ίδια ομάδα, θα δούμε στο μέλλον»

Αποκαλυπτικός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τι είπε για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αδερφό του!

Αναλυτικά όσα είπε στη Μαριάννα Καραδήμα (sport-fm.gr):

Για τους στόχους του: «Στοχεύουμε ψηλά αυτήν τη χρονιά. Φυσικά θα προσπαθήσουμε με την ομάδα να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Η σεζόν ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το καλωσόρισμά του: «Ήταν φανταστικά! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, από τη στιγμή ακόμα που έφτασα στο αεροδρόμιο, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική! Νιώθω την αγάπη των ανθρώπων ακόμα και στον δρόμο. Καταλαβαίνω τον μεγάλο ενθουσιασμό που έχουν οι οπαδοί για την ομάδα αυτή και ανυπομονούν να ξεκινήσουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα είναι συναρπαστικά».

Για το αν είπε εύκολα το «ναι»: «Μου πήρε λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Από τη στιγμή, όμως, που έκλεισε η πόρτα για το ΝΒΑ, ήταν εύκολη απόφαση. Με ήθελαν πολύ εδώ, ήθελαν να είμαι μέρος της ομάδας. Έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Μιλήσαμε σε μια μέρα για τους στόχους που έχει η ομάδα και το αποφάσισα αμέσως».

Για το αν θα ήθελε να παίξει με τον αδερφό του στην ίδια ομάδα: «Φυσικά! Είναι ένα όνειρο που έχουμε και οι δύο και κάποια στιγμή θα θέλαμε να πραγματοποιηθεί. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε για την ίδια ομάδα, για τους ίδιους στόχους, αλλά αυτό δεν έγινε. Εύχομαι να ήταν και αυτός εδώ, να ερχόταν στον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλές ομάδες παρ’ όλα αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για την απόφαση που πήρε και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News