Παναθηναϊκός: Θα είναι σαν μεταγραφή για τον Αταμάν

Ο κόουτς Αταμάν αρχίζει και γνωρίζει την ομάδα του. Όταν μοιράσει ρόλους, η αξία των παικτών του θα τον βοηθά σημαντικά αφού έχει δημιουργήσει ένα φινετσάτο κι ευέλικτο ρόστερ.
Σχήματα π.χ όπως αυτά με Σλούκα-Βιλντόζα στους κοντούς θα δώσουν δυνατότητα στην ομάδα να “τρέξει” περισσότερο. Θα καταστήσει σαφές ότι επίθεση σου είναι πλέον αρκετά “σοφή” για να επιφέρει θανάσιμα χτυπήματα στον αντίπαλο.
Το δίδυμο των γκαρντ είναι σε θέση να παράγει απέναντι σε κάθε miss match-κατάσταση χαμηλά, με τον ταχύ νοτιοαμερικάνο άσο να ανεβάζει την αποτελεσματικότητα του Εξάστερου που μέχρι πρότινος σου έδινε την εντύπωση ότι μπορούσε να σκοράρει μόνο με τρίποντο.
Νομίζουμε πως ο Αταμάν ένιωσε το ίδιο ακριβώς μετά από προβολή βίντεο της περσινής ομάδας γι αυτό έδωσε εντολή για αγορές παικτών με προσωπικότητα, εμπειρία, πάσα και καλό σουτ που είναι σε θέση να μεταμορφώσουν αγωνιστικά τον σύλλογο.