Παναθηναϊκός: Αυτό θα είναι το πραγματικό... γλυκό!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Πολύ ενθαρρυντική η εικόνα του ΟΑΚΑ στο τουρνουά εις μνήμη του σύγχρονου Πατριάρχη του Ομίλου.

Τρία χρόνια προβληματικά δεν έκαμψαν την κάψα του κοινού για το πιο δοξασμένο τμήμα του συλλόγου και η σάλα γέμισε μιας και το κοινό ήθελε να πάρει πρώτη γεύση από τις αλλαγές στο γήπεδο έστω κι αν η ιδιοκτησία τόνισε πως το μεγάλο λίφτινγκ στους χώρους του έπεται.

Το ζήτημα είναι πως παίκτες και προπονητές βίωσαν την ζέστη του κοινού τους που κάπως είχε απομακρυνθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Πότε ο κορονοϊός, την άλλη τα “έσοδα-έξοδα”, οι κακές επιλογές παικτών, το γαϊτανάκι με τους προπονητές, ε, δεν ήθελε και πολύ.

Η σοβαρή επένδυση που έγινε προ μηνών άγγιξε τους οπαδούς που χάρηκαν περισσότερο μαθαίνοντας για την συμφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση για τα επόμενα 50 χρόνια αναφορική με την χρήση του ΟΑΚΑ.

Αυτός ήταν ο λόγος που σε κάθε καλάθι, άμυνα, μπλοκ, κάρφωμα, ασίστ, κλέψιμο, συνεργασία η εξέδρα ηλεκτριζόταν, δίνοντας πρόγευση για το τι (χαμός) θα ακολουθήσει στα επίσημα παιχνίδια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News