Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείχνει Εξάστερο, αυξημένο το ποσό

Το... χρωστούσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως βρήκε ο Παναθηναϊκός για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 και μάλιστα με αυξημένες τις οικονομικές απολαβές.

Ο Παναθηναϊκός λίγο μετά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σύμφωνα με το dailymedia.com.gr βρήκε τηλεοπτική στέγη και μάλιστα τα λεφτά που θα παραλάβει θα είναι αυξημένα σε σχέση με πέρυσι.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2023-24 την Basket League θα την πάρει η ΕΡΤ, η οποία αυτή τη φορά θα δώσει ένα ποσό στις ομάδες, το οποίο θ’ αγγίζει τα 8 εκ ευρώ! Να θυμίσουμε πως πέρυσι το πόσο ήταν γύρω στα 6 και συνεπώς μιλάμε για αύξηση 2 εκ ευρώ!

Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη σεζόν οι ομάδες μοιράστηκαν 5,4 εκατομμύρια ευρώ κι άλλα 700.000 σε μπόνους σε 11 από τους 12 συλλόγους. Το υπόλοιπο ποσό αφορούσε ποσοστό που κρατούσε η ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ αλλά και ο διαφημιστικός χρόνος για τους χορηγούς των ομάδων.

Αυτό το γεγονός οφείλεται φυσικά στη μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού, καθώς πλέον δεν είναι πρωτάθλημα μιας κούρσας αλλά υπάρχει ανταγωνισμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News