Ο Αταμάν κατάφερε το… επί δύο χρόνια ακατόρθωτο

Επιστροφή... στο μέλλον ο Εξάστερος του Γιαννακόπουλου!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εξαιρετικά δείγματα στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στο κομμάτι της άμυνας, το οποίο ανησυχούσε τον κόσμο όλο το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έφερε τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του και ξεκίνησε να τ’ αλλάζει όλα στο ρόστερ του, προκειμένου να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν υπερηχητικές και θορύβησαν ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς ο υπνοτισμένος γίγαντας φάνηκε πως θα ξυπνήσει και θα πάρει πολλούς στο… διάβα του!

Όταν το ρόστερ ολοκληρώθηκε αρκετός κόσμος έβγαλε το συμπέρασμα ότι περισσότερο χτίστηκε με γνώμονα την επίθεση και λιγότερο την άμυνα. Η αλήθεια είναι πως με μια πρόχειρη ματιά ο Παναθηναϊκός έχει επιθετικές λύσεις σ’ όλες τις θέσεις και γενικότερα είναι απρόβλεπτος σ’ αυτό το κομμάτι.

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» όμως το Τριφύλλι απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και άμυνα, καθώς σε δύο παιχνίδια με Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές δέχθηκε 73 και 69 πόντους. Μάλιστα οι αντίπαλοι των ομάδων αυτών είναι παίκτες υψηλού επιπέδου κι η αποστολή μόνο εύκολη δεν ήταν.

Γενικότερα είναι δεδομένο πως οι πράσινοι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνονται συνεχώς και πως ακόμα δεν έχουν πιάσει ούτε το 50% των πραγματικών τους δυνατοτήτων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News