Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μαντζούκα-Αντετοκούνμπο

Μαντζούκας: «Κάθε Ελληνόπουλο έχει όνειρο τον Παναθηναϊκό - Μεγάλος αδερφός ο Ιωάννης!»

Ο Εργκίν Αταμάν στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δε χρησιμοποιήσε για συγκεκριμένους λόγους δύο Έλληνες παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» νικώντας αρχικά την Μπάγερν Μονάχου κι έπειτα την Αναντολού Εφές.

Η ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κατά διαστήματα και το πιο εντυπωσιακό είναι η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε νωρίς μέσα στη σεζόν και οι πράσινοι είναι προερχόμενοι από rebuild.

Σίγουρα η ομάδα θέλει βελτίωση σε ορισμένους και είναι λογικό να προβλημάτισε σε μερικά σημεία του παιχνιδιού. Μάλιστα ένας από τους ανοιχτούς προβληματισμούς που είχε κι ο κόσμος ήταν η μη χρησιμοποίηση δύο παικτών.

Συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να μην περάσει στο παρκέ καθόλου ούτε τον Λευτέρη Μαντζούκα αλλά ούτε και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Βέβαια ο λόγος που το επέλεξε αυτό ήταν πολύ συγκεκριμένος και δε χρήζει κάποιοας ιδιαίτερης ανησυχίας η απόφασή του.

Ουσιαστικά ο Τούρκος τεχνικός θέλει να μοντάρει την ομάδα του όσο γίνεται καλύτερα και πιο γρήγορα και γι’ αυτό το λόγο προτίμησε να βάλει τους βασικούς του ψηλούς.

Ο Αταμάν προτίμησε να σπάσει σε δίδυμα τη frontline του (Λεσόρ-Μήτογλου και Μπλατσερόφσκι-Χουάντσο), ενώ είναι φανερό ότι επιθυμεί να βρει τους κατάλληλους αυτοματισμούς και χημεία μεταξύ ψηλών και κοντών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News