Παναθηναϊκός-Εφές καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 24/9

Παναθηναϊκός-Εφές καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 24/9

Έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο εξάστερος.

Έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο εξάστερος απέναντι στην Εφές (24/09, 20:00). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ικανοποίησε στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (80-73), αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ζορίστηκε όμως πολύ κόντρα στους πιο δουλεμένους Βαυαρούς.

Τελικά, στο τέλος η ομάδα του Τούρκου τεχνικού βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν σε άμυνα και επίθεση, παίρνοντας τη δύσκολη νίκη. Κορυφαίος της αναμέτρησης, στο καλύτερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής, ήταν ο Κάιλ Γκάι, που έβαλε 13 πόντους, ενώ πέτυχε και κρίσιμο τρίποντο που έγραψε το 77-72. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός είχε πλουραλισμό, με τους Λεσόρ (13π.), Γκραντ (11π.), Μπαλτσερόφσκι και Μήτογλου (10π) να είναι επίσης διψήφιοι. Πολύ θετικός και ο Χουάντσο, με 8 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός-Εφές με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Action24.

Παναθηναϊκός-Εφές καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Μπορείο ο Κάιλ Γκάι να ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, όμως πολύ βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε στην αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς ο Τζέριαν Γκραντ, που πέτυχε 11 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την αυτοπεποίθησή του για το step up από το EuroCup στην Ευρωλίγκα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Είσαι ένας από τους παίκτες που του Παναθηναϊκού που έκαναν το step-up από το EuroCup στην Ευρωλίγκα. Αισθάνεσαι έτοιμος: «Είμαι απόλυτα βέβαιος γι’ αυτό. Είναι μία δύσκολη μετάβαση όμως είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στους καλύτερους στην Ευρώπη».

Αύριο ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Εφές του Ερντέμ Τσαν, προπονητή σου πέρυσι στην Τουρκ Τέλεκομ. Πως νιώθεις που θα τον έχεις αντίπαλο: «Θα είναι τέλειο. Με βοήθησε πάρα πολύ την περασμένη σεζόν, και έκανε και εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Θα είναι πολύ ωραίο που θα παίξω εναντίον του και ακόμα καλύτερο που θα ξέρω μερικά από τα plays του (σ.σ. γελάει)».

Μπορείς να κατονομάσεις μερικές διαφορές μεταξύ Αταμάν και Τσαν: «Είναι πάρα πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Έχουν πολύ διαφορετικό στυλ, τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν προπονητές. Τους αγαπώ όμως εξίσου και τους δύο, έχουν τον προσωπικό τους τρόπο και δουλεύει γι’ αυτούς».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News