«Πρότεινα στον Παναθηναϊκό τον Πετρούσεφ 350.000 ευρώ»

Παρασκήνιο: Πώς προέκυψε ο Πετρούσεφ για τον Παναθηναϊκό

O Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε ότι την περασμένη σεζόν, επί Ράνοντιτς, πρότεινε τον Πετρούσεφ στον Παναθηναϊκό!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, μιλώντας στο sportal:

«Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι γύρω του. Δεν μιλάω για τον ιδιοκτήτη γιατί πέρσι δεν ενεπλάκη στα πράγματα. Ο μάνατζερ και ο ασίσταντ μάνατζερ δεν τον άφησαν να φτιάξει την ομάδα του.

Για παράδειγμα, πίεζα πολύ έντονα για να υπογράψουν τον Πετρούσεφ. Γιατί ο Πετρούσεφ πραγματικά δεν ήθελε να επιστρέψει, λόγω της κατάστασης μεταξύ Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα. Και οι δύο ομάδες τον ήθελαν σαν τρελές, αλλά ήθελε να απαλλαχθεί από αυτή την κατάσταση. Επιπλέον η τιμή του ήταν αστεία. Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ήταν 350.000 ή κάτι τέτοιο.

Εκείνοι όμως είπαν όχι και πήραν κάποιους άλλους. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα που έφτιαξαν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο παίζει ο Ράντονιτς. Ειλικρινά, όταν ξεκίνησε η σεζόν το ήξερα. Το μόνο ερωτηματικό ήταν ο χρόνος.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News