Ντίνος Μήτογλου: Κλήση για πιο ψηλά

Παναθηναϊκός: Κάνει ντεμπούτο ο Μήτογλου - «Ναι» από τους γιατρούς

Μας άρεσε ο Ντίνος Μήτογλου στο φιλικό με την Μακάμπι.

Καιρό τώρα ο Παναθηναϊκός τον γυρόφερνε, αφού βρέθηκε η λύση στο ζήτημα της τιμωρίας του κι οι λιμανίσιοι έπεσαν σε τοίχο (μιας και ήθελαν πολύ τον παίκτη) το ερώτημα ήταν πόσο καιρό θα πάρει στον αθλητή να ξεσυνηθίσει τον καιρό της απραξίας.

Στα φιλικά της εθνικής ομάδας έδειξε σε φόρμα αλλά ο τραυματισμός στο χέρι τον πήγε πίσω. Δεν το συζητάμε πως όταν βρει πατήματα θα μιλάμε για σημαντική ενίσχυση. Ο επαναπατρισμός του μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους, αφού έπρεπε να ενισχυθεί κι ο ελληνικός κορμός.

Αγωνιστικά για να αναδειχθεί ο Ντίνος πρέπει να υπάρξει σωστή (όσον αφορά τη λειτουργικότητα γιατί όταν μπαίνει στην εξίσωση ο παράγοντας “τι θέλει να παίξει ο κόουτς” πολλές λεπτομέρειες είναι υποκειμενικές) οπτική στη στελέχωση της θέσης “4”.

O Μήτογλου είναι μια επιλογή η οποία καλύπτει πολλά από τα στάνταρντ που είχε θέσει ο κόουτς ξεκινώντας την αναζήτηση παίκτη στην αγορά.

Πρόκειται για φιλόδοξο αθλητή που θέλει να δώσει απαντήσεις για τον καιρό που έμεινε εκτός δράσης στο Μιλάνο, έχοντας λάβει κλήση να ανέβει γρήγορα ξανά στα ψηλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News