«Αποκαλυπτήρια» για το Τριφύλλι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Τα highlights από το πρώτο φιλικό (vid)

Δεύτερο φιλικό απόψε στην Σλοβενία για τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν. «Αποκαλυπτήρια», καθώς το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας δίνει απόψε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσεντεβίτα. Ακόμα ένας αντίπαλος από την αδριατική λίγκα, σαφώς πιο δυνατός από την Κρκα Νόβε Μέστο, την οποία ξεπέρασε σχετικά εύκολο ο «εξάστερος» (91-80) στην ανεπίσημη πρεμιέρα του.

Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο. O Πολωνός είχε 21 πόντους, ενώ ο Έλληνας σέντερ ήταν «άχαστος» με 6/6 δίποντα και 12 πόντους. Καθοριστικός στα τελευταία λεπτά ο Βιλντόσα, που είχε 13 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Σλούκας, που έπαιξε για πολλή ώρα μαζί με τον Αργεντινό, είχε 5 πόντους και 4 ασίστ.

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:30 από το σλοβένικο κανάλι Šport TV 1.

Σερέλης: «Γίνεται σκληρή μάχη σε κάθε προπόνηση»

Μετά το ματς, ο Χρήστος Σερέλης, περσινός προπονητής των «πράσινων» και ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Αταμάν, μίλησε για το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα λόγω των πολλών απουσιών και της κούρασης, καθώς και για τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας κόουτς.

«Στην ουσία ήταν η πρώτη μας προσπάθεια να παίξουμε 5vs5 σε συνεχόμενο διάστημα. Είμαστε ακόμη πάρα πολύ κουρασμένοι, έχουν κάνει πολύ καλές προπονήσεις τα παιδιά! Θέλαμε να δούμε κάποια συστήματα, καθώς είναι όλα καινούργια στην ομάδα. Να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και σιγά-σιγά να προσαρμόσουμε το αμυντικό μας πλάνο.

Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας λείπουν και πέντε παίκτες! Αλλά η διάθεση ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να δούμε και το πώς μπορούν να συνεργαστούν κάποιοι παίκτες ως μία νέα ομάδα!».

Εκτάκτως στην Τουρκία ο Αταμάν

Τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του έχει πάρει ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος αναγκάστηκε να αναχωρήσει από τη Σλοβενία και την προετοιμασία της ομάδας, λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Έτσι, ο Αταμάν δε θα δώσει το παρών στο φιλικό της Πέμπτης και θα συναντηθεί εκ νέου με την ομάδα του «τριφυλλιού» μετά την επιστροφή της στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται κανονικά, παρά το απρόοπτο με τον προπονητή του «τριφυλλιού» ο οποίος όμως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα καλύψουν το κενό του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News