Τσεντεβιτα - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/9

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Σλοβενία δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (6/9, 15:00).

Παναθηναϊκός: Τα στατιστικά των παικτών - Πώς τα πήγε ο Σλούκας στο ντεμπούτο του

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Σλοβενία δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (7/9, 18:30). Ο «εξάστερος» την Δευτέρα ξεμούδιασε κόντρα στην Κρκα Νόβε Μέστο, επικρατώντας με 91-80 και άκρως επιθετικό μπάσκετ. Μάλιστα, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα από την Αδριατική Λίγκα πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Κώστας Σλούκας, Τζέριαν Γκραντ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, Κάιλ Γκάι, Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο. O Πολωνός είχε 21 πόντους, ενώ ο Έλληνας σέντερ ήταν «άχαστος» με 6/6 δίποντα και 12 πόντους. Καθοριστικός στα τελευταία λεπτά ο Βιλντόσα, που είχε 13 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Σλούκας, που έπαιξε για πολλή ώρα μαζί με τον Αργεντινό, είχε 5 πόντους και 4 ασίστ. Πολύ θετική παρουσία για τον Μαντζούκα, που είχε 11 πόντους.

Τσεντεβίτα-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 18:30.

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:30 από το σλοβένικο κανάλι Šport TV 1.

Τσεντεβιτα – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Εργκίν Αταμάν το βράδυ της Τρίτης. Ο Τούρκος τεχνικός αποχώρησε προσωρινά από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και επέστρεψε στην Τουρκία, για να διευθετήσει κάποιο προσωπικό του ζήτημα, μη συμμετέχοντας στην προπόνηση της Τρίτης (5/9).

Μάλιστα, δεν θα επιστρέψει καθόλου στη Σλοβενία, αλλά θα συναντήσει την ομάδα απευθείας όταν επιστρέψει στην Αθήνα, την ερχόμενη Παρασκευή (8/9). Υπενθυμίζεται πως στο φιλικό με την Κρκα, ο Αταμάν ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο στομάχι, ωστόσο καθοδήγησε την ομάδα από τον πάγκο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν συμμετείχε ούτε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος έχει γαστρεντερίτιδα. Παράλληλα, ο Θωμάς Κώττας αναχώρησε για την Αθήνα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Τέλος, εκτός παραμένουν οι διεθνείς Δημήτρης Μωραΐτης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, που δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί, αλλά και ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr