Ο Αταμάν θα χρειαστεί να στρίψει το τιμόνι προς μια πορεία!
Το μπάτζετ ανέβηκε, έφτασαν στο Μαρούσι τοπ προπονητής, έμπειροι παίκτες.
Τώρα όλα αυτοί πρέπει να συνεργαστούν για να ταιριάξουν κάποια στιγμή τα χνώτα τους. Γρήγορα αυτό δε πρόκειται να συμβεί.
Με γνώμονα την ιδιαιτερότητα του πρότζεκτ (το 90% του ρόστερ είναι καινούργιοι παίκτες) και το χρονικό σημείο της σεζόν το τριφύλλι δεν γίνεται να βάλει κάποια κατεύθυνση στο παιχνίδι του γρήγορα. Βασικά, θα αργήσει να βρει προπονητική επιρροή.
Προσωπικά δεν μας απασχολούν οι ήττες που θα κάνει το κλαμπ το φθινόπωρο. Τα λάθη, το χαμηλό επίπεδο συνεργασιών είναι αυτονόητα.
Περιμένουμε να δούμε όμως αρχές του 2024 προπονητική κατεύθυνση, στρίψιμο του τιμονιού προς μια πορεία, κάτι το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει την τελευταία τριετία.
Με την ομάδα να παίζει χωρίς στόχους μη μπορώντας να τονίσει ένα-δύο βασικά κομμάτια που δούλεψε στη προετοιμασία, αδυνατώντας να αναδείξει τους νεαρούς της ή μερικούς ξένους από τους δεκάδες που πέρασαν αυτό το διάστημα από το ΟΑΚΑ.
Η δουλειά που έχει μπροστά του ο Αταμάν δε είναι λίγη.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχτηκε για Γκίμπσον ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος που δεν προχώρησε
- Παναθηναϊκός: Η... έκπληξη του Γιαμπουσέλε, η μέτρηση που έφερε ενθουσιασμό
- Παναθηναϊκός: Τι συνέβη με τον Λεσόρ και το δεμένο χέρι, ποτέ θα είναι έτοιμος
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά λεφτά να δράσει - Το προφίλ του γκαρντ»
- Παναθηναϊκός: Γένσεν, όπως... Κρίστιανσεν και Φαν Ντρόγκελεν;