Γιαννακόπουλος: «Θα φτιάξω το σπίτι της Θύρας 13 μέσα στο ΟΑΚΑ και... μουσείο!» (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη του καλοκαιριού για όλους και για όλα!
Αναλυτικά:
«Το μέχρι_τελους είναι καζούρα, είναι πλάκα. Το φίλαθλο κοινό δεν είναι έτοιμο. Ο κόσμος την καζούρα την παίρνει και την κάνει βία, επεισόδια, όχι ωραία πράγματα. Ωραίο θα ήταν να κρατούσαμε την αντιπαλότητα στο πλαίσιο της καζούρας και στο γήπεδο να κερδίζει ο καλύτερος. Να κάνουμε την πλάκα μας και να πηγαίνουμε για παϊδάκια.»
«Ψέματα δεν θα πω. Έχω πάει στο γήπεδο και έχω βρίσει μικρός. Τώρα το ζω από την ανάποδη και κατάλαβα πως αυτό δεν έπρεπε να το ξανακάνω ποτέ. Πρέπει και ο κόσμος να αποφεύγει από τέτοιες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι κατά της βίας και εγώ σαν άνθρωπος.
Η Θύρα 13 βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Πριν από κανένα 20ήμερο ζήτησα και τους 33 συνδέσμους να συνδεθούν. Οι κεντρικοί αρχηγοί ήταν παρόντες. Καθίσαμε και κάναμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Έχουμε σκοπό σαν Παναθηναϊκός να τους φτιάξουμε έναν πάρα πολύ όμορφο χώρο στο γήπεδο. Περιφραγμένο σωστά. Να είναι το σπίτι της Θύρας 13 εντός του σπιτιού του Παναθηναϊκού.
Έχω σκοπό να τους φτιάξω μουσείο με φωτογραφίες από ανθρώπους που έχουν φύγει. Να τους παραχωρήσουμε χώρο στο ΟΑΚΑ για να αποθηκεύουν τα πανό τους. Τους θέλουμε στο γήπεδο σε επιτρεπτά όρια.
Κατάλαβαν και αυτοί πως στο νέο ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να ζούμε στιγμές από το παρελθόν, που να μην μπορεί να αναπνεύσει άνθρωπος. Βρήκαμε τρόπους με τη Θύρα 13. Συμφωνήσαμε πως δεν θα ανάψει ξανά καπνογόνο στο ΟΑΚΑ, δεν θα επιτραπεί ξανά η χρήση λέιζερ. Δεν μπορώ να πληρώνω πρόστιμα , όταν επενδύω 30 εκατ. ευρώ!»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»