Καρπετόπουλος: « Ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟ και στον Σλούκα»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό!

Σπάθας: «Δεν παρεμποδίζει ξεκάθαρα τον Σάρλια ο Ελ Αραμπί - Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού!» (vid)

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

…Όλα αυτά έχουν ένα και μόνο σταθερό αποτέλεσμα: εκτοξεύουν το ενδιαφέρον για το μπάσκετ στα ύψη! O κόσμος δεν αγαπάει τους «προδότες», αλλά ζει για τέτοιου είδους «προδοσίες»: συσπειρώνεται, αφήνει στην άκρη τις γκρίνιες, βλέπει νέους εχθρούς.

Στα ομαδικά σπορ οι εχθροί πάντα λειτουργούν ως ένα νέο κίνητρο: o Ολυμπιακός του χρόνου δεν θα παίξει μόνο κόντρα στον ΠΑΟ, θα παίξει και κόντρα στον Σλούκα. Και για τους τρίτους και τους ουδέτερους αυτά τα ματς θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον αφού και η αντίδραση του παίκτη θα είναι από μόνη της ένα ειδικό κεφάλαιο. Αρκεί βέβαια τα ματς αυτά να γίνουν σε κανονικές συνθήκες.

Πράγμα για το οποίο στην Ελλάδα δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος. Αυτό είναι το μόνο μεγάλη πρόβλημα που υπάρχει. Η περίφημη «ρητορική του μίσους» εν προκειμένω.

Δεν μιλάμε για κάτι πρωτόγνωρο, αλλά στις εποχές των social media η έκφραση του μίσους δεν έχει όρια: τα όρια στην Ελλάδα δεν τα σέβονται ποτέ οι οπαδοί. Θυμάστε πώς ολοκληρώθηκε φέτος το πρωτάθλημα μπάσκετ;

Oι οπαδοί του ΠΑΟ έσπασαν το γήπεδο για να μην ολοκληρωθεί το τέταρτο ματς των play-off: έκριναν ότι η ντροπή της διακοπής είναι καλύτερη από την οδύνη του διασυρμού. Στην Ελλάδα όλοι βρίσκουν λόγους για να διακόπτονται παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός κυρίως πρέπει να προσέξει οι τόνοι να πέσουν. Θα βοηθούσε και αν έβρισκε έναν παίκτη εξίσου καλό με τον Σλούκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr