To απογοητευμένο ύφος του Μπενίτεθ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pics)
Ο Παναθηναϊκός έχασε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ με πέναλτι του Γιακουμάκη και ο Ράφα Μπενίτεθ έδειχνε εμφανώς φορτισμένος.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 στη Λεωφόρο.
Το σκορ διαμορφώθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Γιακουμάκη, που έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για τη συνέχεια της σειράς.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα. Η εικόνα του Ισπανού τεχνικού στο φινάλε ήταν χαρακτηριστική, με το ύφος του να αποτυπώνει την ένταση της βραδιάς και το βάρος που φέρνει πλέον η ρεβάνς.
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον προπονητή του Παναθηναϊκού σε στιγμές εμφανής απογοήτευσης, σε ένα ματς όπου το γκολ από την άσπρη βούλα έκρινε τον πρώτο ημιτελικό και μεταφέρει όλη την πίεση στο δεύτερο παιχνίδι.
Δείτε παρακάτω:



Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες με την Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Αριάνα Παπαγιάννη: «Είδα ένα όνειρο για το Μπέτις - Παναθηναϊκός» (vid)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία