Βόμβα: Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Έξουμ για τον «άσο»!
Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πάντερ είναι ο Παναθηναϊκός, πρώτος στόχος για τα σέντερ ο Λεσόρτ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην Magic Euroleague:
Για τον Πάντερ: «Ο Αταμάν παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του. Θα πρέπει να μπει άλλος σφήνα για να πέσει από πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός. Δεν το αποκλείω.
Ακόμα, είναι μακριά από το να μιλήσουμε ότι κάτι είναι προχωρημένο. Τα λεφτά είναι σοβαρά για εκείνον και είναι σε μια ηλικία που πρέπει να τα πάρει. Αν μείνει στην Παρτιζάν, υποκλίνομαι στον Ομπράντοβιτς. Αν πείσει ξένο παίκτη να παίξει με αυτά τα λεφτά… Θα μπορούσε να κοιτάξει έναν τέτοιο παίκτη η Μπαρτσελόνα.»
Για τον Λεσόρτ: «Ο δεύτερος παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού σε αυτή τη θέση. Ή θα είναι αυτός ο επόμενος που μπορεί να αντικαταστήσει τον Γκουντάιτις ή μπορεί να είναι κάποιος άλλος, σίγουρα είναι ο πρώτος στόχος, δε σημαίνει ότι είναι ο μόνος που απασχολεί. Υπάρχει και ο Ντέιβις και όχι μόνο.»
Για τον ΛεΝτέι: «Είναι η θέση που έχουμε ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί άμεσα, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Δεν είναι κάτι πολύ προχωρημένο, αν ασχοληθεί το Τριφύλλι, θα έχει το προβάδισμα. Υπάρχει το θέμα Μήτογλου που θα ξεκαθαρίσει περίπου στις 10 Ιουλίου.»
Για τον Αβράμοβιτς: «Όχι, δεν υπάρχει θέμα Αβράμοβιτς στον Παναθηναϊκό.»
Για τον Έξουμ: «Ο Έξουμ είναι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του point guard. Έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν για την περιφέρειά του. Με Βιλντόζα-Έξουμ-Πάντερ και έναν ακόμα, φτιάχνει μια περιφέρεια με όλο το πακέτο. Θα ασχοληθεί περισσότερο ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση των τελικών.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News