Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/6

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/6

Με στόχο το 2-2 στους τελικούς της Basket League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:15, 15/6).

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη του 4ου τελικού της Basket League

Στο ΟΑΚΑ πλέον υπάρχει μόνο η νίκη για τον Παναθηναϊκό, που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του για να ισοφαρίσει εκ νέου την σειρά των τελικών και να οδηγήσει στην… ρουλέτα του game 5! Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα την Κυριακή, με αποτέλεσμα να ηττηθούν (75-52) και να βρεθούν εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο.

Πάντως, εντός έδρας τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάτι που φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, το… διπλό πλεονέκτημα του αιώνιου αντιπάλου δεν τρομάζει τον «εξάστερο» (2-1 και έδρα), αφού τρεις φορές στο παρελθόν έχει σπάσει τη συνθήκη αυτή. Ο λόγος για τις σεζόν 1999, 2014 και 2017.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό της Basket League ανέλυσε ο Χρήστος Σερέλης. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.

«Δεν ήμασταν καλοί. Μας έφτασε ο Ολυμπιακός σε σημείο 20 λαθών (σ.σ. έκανε 19 για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός) και είναι αδύνατο έτσι να κερδίσεις. Δε λειτουργούσαμε καλά στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε καθαρές αποφάσεις. Δε δεχθήκαμε πολλούς πόντους, αλλά τους δεχθήκαμε με τρόπο που δε θέλαμε. Από την επίθεσή μας βγήκαμε εκτός ρυθμού στην άμυνα.

Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι την Πέμπτη και θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε ένα παιχνίδι τώρα, αν σκεφτούμε την ατμόσφαιρα πριν τη σειρά δεν είναι ζωής και θανάτου. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα με όλες μας τις δυνάμεις. Ο κόσμος ήταν κοντά μας στο προηγούμενο ματς, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ξανά μαζί μας την Πέμπτη, θα είμαστε πολύ διαφορετικοί και θα καταφέρουμε να έρθουμε και την άλλη Κυριακή εδώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News