Παναθηναϊκός: Φαντάζεστε να το χάσουν κι αυτό;

Παναθηναϊκός: Φαντάζεστε να το χάσουν κι αυτό;

Θυμόμαστε τις προ ημερών δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη, μετά το 1-0 στο ΣΕΦ, όταν χρειάστηκε να εκτεθεί η διαιτησία για να την σκαπουλάρει η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης όπως περηφανεύονται στο λιμάνι.

Όταν ο κόουτς ρωτήθηκε για το αν η πολύ ανταγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού δίνει αυτοπεποίθηση ή βάζει πίεση , υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποψιασμένος για το τι θα συναντήσει.

Δεν μπορούν οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο να παίξουν και να κερδίσουν εύκολα. Οι παίκτες είναι έμπειροι, δεν πιστεύω ότι δεν είναι έμπειρος ο αντίπαλος.

Η εμφάνιση δίνει αυτοπεποίθηση και στον κόσμο να πιστέψει την ομάδα (σ.σ πολύ σωστό, είδατε τι έγινε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, που να μην είχες και 14 σερί αποτυχίες απέναντί τους), έτσι κι αλλιώς η χρονιά δεν είναι επιτυχημένη αλλά είπαμε και πριν ξεκινήσουν τα play-offs ότι δε θα πέσουμε με κάτω τα χέρια σε κανένα παιχνίδι».

Χωρίς άγχος, λοιπόν, πας αύριο για ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι στο Φάληρο αποφασισμένος να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου, με Καλαϊτζάκηδες και Μποχωρίδηδες, που τόσο ειρωνεύονταν κάποιοι για μήνες μέσα από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό.

Διανοείστε τι…τρέμουλο υπάρχει στους άλλους στην ιδέα να χάσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα από έναν αντίπαλο που έχει γνωρίσει μόνο την χλεύη των ίδιων του των φίλων για μήνες;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News