Έκτακτη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Μπαρτζώκα και όχι μόνο

Καταγγελία ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα

H KAE Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της θέλησε να καταδικάσει την ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς του προς τα μέλη της αποστολή του Ολυμπιακού και επικεντρώθηκε «στην υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα».

Αναλυτικά:

«H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News