Γιαννακόπουλος: "Χτύπημα" για μεταγραφές για... νταμπλ και τρεμπλ!

Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει και θα ενισχυθεί όπως πρέπει. Το. Μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γιαννακόπουλος: «Κλείσαμε κι άλλον σήμερα - Θα τα πούμε στο γήπεδο»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα.
Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι…
DPG 7000»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr